Zwarte boekenkasten

65 Producten
Sorteren op
shop-to-club

Combinatiemogelijkheden voor zwarte boekenkasten

Zwarte boekenkasten zijn zeer flexibel in hun combinatie met andere meubels en accessoires. In de woonkamer kun je de stoere zwarte kast verzachten door hem te combineren met een zachtroze tapijt. Voor een puristische uitstraling in de badkamer kun je witte of gekleurde handdoeken in de schappen leggen. Creëer een bijzonder elegante of moderne look met badtextiel in antraciet of grijs. Een wandkast in de kamer van de kleintjes kan worden versierd met wanddecoraties. Maar ook in je garderobe kun je een plankenkast in zwart integreren en bijvoorbeeld gebruiken als schoenenrek. Of je je zwarte boekenkast nu als een klassieke boekenkast, schoenenrek of misschien zelfs als scheidingswand of wijnrek gebruikt, is uiteindelijk helemaal aan jou. De toepassingsmogelijkheden van de modellen zijn bijna eindeloos.

Verzorgingstips voor zwarte boekenkasten

In de werkkamer doet een zwarte boekenkast het bijzonder goed, maar zoals je vast en zeker weet zijn stof en vuil op donkere meubels helaas veel sneller zichtbaar dan op wit. Met een paar eenvoudige stappen ziet je kast er weer als nieuw uit. Met een droge doek kun je de planken gemakkelijk van stof en vuil ontdoen. Vooral microvezeldoeken absorberen het vuil zeer goed. Voor zwaardere vervuiling neem je de kast af met een vochtige doek.

Ontdek zwarte boekenkasten online bij WestwingNow

Bij WestwingNow vind je een ruim assortiment aan boekenkasten in zwart - kies je favoriete model! Vind nu jouw zwarte boekenkast op WestwingNow