Zoeken
WestwingNow Logo
€ 25 voor jouGratis bezorgd vanaf € 20

Chique met goud bestek

Picture this: je bent jarig en je geeft een etentje vanavond. Al wekenlang ben je bezig met het vinden van leuke accessoires voor op de eettafel. Een tafelkleed, kandelaars, borden en bestek! In welke stijl ga je de tafel decoreren? Bohemien? Klassiek? Glamour? Wat voor stijl je ook kiest, ga voor prachtig goudkleurig bestek voor bij het diner.


Goudkleurig bestek valt op, is origineel en geeft de tafel een feestelijke look! Zilverkleurig bestek is een alledaagse woonaccessoire geworden. Het valt niet op en wordt door velen als ‘standaard’ bestek gezien. Dan is het juist leuker om voor goudkleurig bestek te kiezen!


Een gedekte tafel met goudkleurig bestek

Goudkleurige vorken, messen en lepels op tafel toveren je eetkamer om in een feestelijk gebeuren waar je meteen zin krijgt om aan te schuiven! Een bestekset kan 24-delig of 30-delig zijn, maar er bestaan zelfs 68-delige bestekken.

  • Bestek van goud is natuurlijk gemaakt van roestvrij staal met een goudkleurig laagje.
  • Ook heb je goudkleurig bestek van roestvrij staal gedompeld in vloeibaar titanium. Dit zorgt voor een glanzend effect op het servies.
  • Heb je liever geen goud glanzend bestek? Dan kun je voor bestek kiezen met een matte glans. Bij een gedekte tafel in zachte poedertinten kan mat bestek de finishing touch zijn op de romantische aankleding of helemaal passen in een vintage sfeer.


Match met je servies

Voor de ultieme bohemien uitstraling kun je naast goudkleurig bestek ook ander goudkleurig servies op tafel zetten! Wat dacht van je gouden borden en wijnglazen? Je kunt ook met meer gouden accessoires de tafel decoreren. Gouden kandelaren, servetten, waxinelichthouders of in goud gespoten bloedvaasjes. Ben je bang dat het too much gold wordt? Geen zorgen! De kleur goud geeft werkelijk gewoon een extra dimensie aan de sfeerbeleving op tafel.


DIY: Maak je eigen gouden bestek

Ben je uitgekeken op je zilverkleurige bestek, maar vind je het zonde om weg te gooien? Geen probleem! Geef je standaard bestek een tweede leven door ze goud te spuiten! Koop een spuitbus van goede kwaliteit. Dan heb je de zekerheid dat je een mooie goud gespoten bestek krijgt. Hoe krijg je een prachtig egaal gespoten servies?

  • Om spetters te voorkomen, leg je een paar kranten op de tafel, vloer of aanrecht.
  • Leg eerst alle vorken op een rij en spuit eerst de ene kant van de vork en laat het vervolgens 15 minuten drogen.
  • Dan zijn de messen aan de beurt. Leg ze naast elkaar en spuit ze vervolgens goed! Laat ook deze zo’n 15 minuten drogen.
  • Hierna kan je de lepels overspuiten. Herhaal de stappen die hierboven zijn genoemd en laat deze ook een kwartier drogen.
  • Ga weer terug naar je vorken en draai ze om om de andere kant te spuiten. Als je dit hebt gedaan, kan je de messen en lepels ook gerust doen!
  • Na een paar uur drogen maak je het bestek schoon met een vochtige theedoek en zijn ze klaar voor gebruik!


Geef je tafel een extra dimensie met goudkleurig bestek. Maak een mooie combinatie van je favoriete items voor op en rond de eettafel en vind deze bij WestwingNow.

Goudkleurig bestek

28 Producten
Sorteren: Populariteit
Filteren
Goudkleurig