Maat
  Retourtermijn verlengd tot 31.1.’22Retourtermijn verlengd tot 31.1.’22

  Het ideale feestservies: papieren bekers


  Zet de cola alvast koud, want dit is dé oplossing als je bijvoorbeeld een kinderfeestje geeft. Papieren of kartonnen bekertjes hoeven niet afgewassen te worden en kunnen, in tegenstelling tot glazen bekers, niet breken. En ze zijn er ook nog eens met hele leuke opdrukken en in verschillende kleurtjes. Deze bekers van karton zijn ideaal voor een feestje.  Papieren bekers, echte feestbeesten

  Geef je een groot feest, waar misschien wel honderd mensen bij aanwezig zullen zijn? Of een kinderfeestje, waarbij je wat bevreesd bent dat je mooie glazen het niet zullen overleven? Je hoeft je met deze kartonnen of papieren bekers geen zorgen te maken dat je te weinig serviesgoed hebt. Een nog groter voordeel is natuurlijk dat je geen afwas hebt met deze bekertjes. Bovendien is het geen enkel probleem als zo’n beker kapot gaat. De kartonnen bekers zijn bovendien zo goedkoop dat dit niet in de papieren zal lopen! Ze kunnen ook na gebruik weer in elkaar geschoven worden, waardoor ze ook niet teveel voor afval zorgen.


  Wat ook erg handig kan zijn, zijn bijpassende plastic deksels. Zo zorg je ervoor dat de koffie of thee in de papieren drinkbekers net wat langer warm blijft. De mokken van papier zijn er in verschillende maten, net zoals het deksel. Kijk ook eens naar een leuke opdruk op de bekers! Kleurrijk en speels, of juist zakelijk en degelijk. Ook daarin is eenvoudig te variëren en te combineren. Kortom, papieren mokken zijn een ideale oplossing voor feesten met grote gezelschappen of kinderfeestjes!  Kies jouw perfecte papieren bekers

  Als je zelf een feest of evenement organiseert, is het natuurlijk waardevol om er qua stijl ook iets van te maken. Zo is het hartstikke leuk als alle papieren bekers, bordjes, servetjes tot aan het tafellaken perfect matchen!


  Haal je papieren bekers voor een kinderfeestje? Daar zijn ook nog hele leuke spelletjes mee te doen, zoals een bekertelefoon! Men neme twee papieren of kartonnen bekertjes. Aan de onderkant van beide bekertjes maak je een klein gaatje en daar steek je een visdraad door, die je in het bekertje bevestigt met behulp van een paperclip. Zorg voor een lang visdraad. Deze visdraad verandert in een soort telefoonlijn, waar de kinderen door kunnen praten en elkaar nog verstaan over een afstand van zelfs tientallen meters!


  Met bekertjes van karton kun je ook leuke slingers maken, kleurrijk en creatief. Ook bij Pasen en Kerst kunnen ze dienen als grappig knutselmateriaal; draai het bekertje op zijn kop, zet er een paar oren en een neusje op en naar gelang het feest een gewei of niet en een paashaas of rendier is geboren!


  Kortom, uit papieren bekers hoef je niet alleen te drinken, maar je kunt er nog vele andere leuke dingen mee doen!

  Mokken - Papier

  0 Producten