Creëer met roze behang een romantische sfeer


Denk je aan roze behang, dan denk je aan een fijne en romantische sfeer. Ben je druk bezig met de inrichting van een romantische slaapkamer? Rozetinten zijn onmisbaar in deze ruimte! Met woonaccessoires, meubels - en uiteraard muren - in deze zoete kleur geef je de kamer een liefdevolle sfeer. Tover de behangrollen van 53 cm breed maar tevoorschijn en ga snel aan de slag!


Wil je de slaapkamer op een subtiele manier een roze kleur geven? Wat dacht je ervan één muur met roze behang te decoreren? Met behang op één wand oogt de slaapkamer niet chaotisch én ziet het er een stuk gezelliger uit!Waarom roze behang?

Wil je de muren in de kinderkamer een vrolijke kleur geven? Maak je kinderen blij met roze muren. Vind je dat iets te heftig? Niet als je één wand een roze kleur geeft en het combineert met witte muren. Roze staat voor passie, liefde en romantiek. Ook creëer je met een rozekleurig vlak in de slaapkamer een rustgevende en gezellige sfeer.Verschillende tinten roze

In welke roze tint moet het behang dan zijn? Dat is afhankelijk van smaak. Ben je gek op lichtroze behang? Of van zuurstok roze? Of heb je liever koraalroze? Zolang het qua behangexpressie maar in de juiste balans is met de rest van de decoratie van de slaapkamer.Een luxe uitstraling met roze behang

Als je van plan bent om een muur een roze kleur te geven, doe het dan met roze behang. Waarom? Zo krijgt de slaapkamer of woonkamer een luxere uitstraling en ziet het er veel mooier uit dan wanneer je de wanden hebt geverfd.


Wil je met de gedecoreerde muur een speelse look in de ruimte creëren? Naast effen roze behang, heb je ook varianten met een leuk patroon. Denk aan wallcoverings met een print als bloemen, vlinders, schildpadden, prinsjes en prinsesjes en lieveheersbeestjes. Een roze behang met print maakt de kamer nóg gezelliger. Ook leuk: een fotobehang waar jullie als gezin of vriendengroep op afgebeeld staan!Voor welke behangsoort kies ik?

Ga je voor behang van papier, vliesbehang of simplexbehang? Qua behang is het aanbod enorm, ook als je op zoek bent naar roze behang. Hieronder volgt een kleine opsomming.

  • Simplexbehang: op zoek naar goedkoop behang? Ga dan voor simplexbehang. Deze behangsoort bestaat uit slechts één laag papier tot wel 10m lang. Zorg er voordat je aan de slag gaat voor dat alle muren egaal zijn, anders zie je de oneffenheden door het behang heen. Dat is natuurlijk zonde. Overigens is simplexbehang niet geschikt voor de badkamer, het vocht doet de papieren rollen krimpen.
  • Papierbehang: ben je niet zo goed in behangen? Kies dan papierbehang. Waarom? Papierbehang is dikker dan andere behangsoorten. En hoe dikker het behang, des te makkelijker het is om het is om de wanden te bekleden. Nog een voordeel: papierbehang is goedkoper dan vlies- en simplexbehang.
  • Vinylbehang: kies je voor vliesbehang? Dan heb jij behang dat niet krimpt en makkelijk afwasbaar is. Vliesbehang is gemaakt van vezels als polyester of viscose en daardoor ribbelig qua structuur, hierdoor hechten de rollen zich beter aan de muur.Aan de slag met roze behang

Heb je een keuze kunnen maken uit de verschillende behangsoorten en ben je klaar voor om te gaan inlijmen en plakken? Ga dan snel aan de slag met het roze behang!

Behang - Roze

0 Producten