Meld je aan bij onze shoppingclub & ontvang een €15 voucher!

Grijs behang past in elk interieur


Heb je wel eens aan grijs behang gedacht? Een neutrale kleur die in elk interieur past! Ga daarom voor grijze muren. Kies voor een effen grijs vliesbehang of een leuk patroon en zie dat grijstinten alles behalve saai te noemen zijn!


Grijs is het nieuwe wit. Het is de trendkleur in moderne interieurs. De vele kleurnuances zorgen ervoor dat je eindeloos met deze tint kunt variëren. Maar grijs in je interieur gaat verder dan grijze meubels, vloerkleden, lampen en een aanrechtblad van beton. De wanden mogen er ook aan geloven. Hoe? Met grijsgekleurd vlies- of papierbehang natuurlijk! Laat je inspireren en ontdek welke behangrol de muur in huis laat stralen.Go for grey!

Wie denkt dat grijs een nietszeggende kleur is heeft het helemaal mis. Met grijs behang breng je dimensie, warmte en sfeer in je woonkamer, slaapkamer, studeerkamer, keuken én badkamer. Oftewel, het hele huis!


Net als wit en zwart heeft grijs de eigenschap dat het andere kleuren versterkt. Een blauwe bank, een rood kastje of een pastelkleurige tafel worden echte eyecatchers in een kamer met grijze muren. Ook een zwart-wit interieur breng je in balans met een muur in het grijs.


Nu zou je met verf aan de slag kunnen gaan, maar wist je dat je met lichtgrijs behang een luxere, egale look creëert? Kies voor een behangrol van minimaal 53 cm breed en zorg dat je voldoende lijmadvies inwint. Met name bij dun papierbehang wil het weleens misgaan met plakken. Je kunt eventueel ook voor vliesbehang kiezen dat je niet van te voren hoeft in te lijmen. Of nog beter: laat het behangen door een professional doen.Grijs behang, de ideale wandbekleding

De afgelopen jaren werd er niet veel meer behangen en kozen we massaal voor verf. Maar de muren voorzien van een behangetje is weer helemaal terug. Een hip patroon, een speels motief of een behangsoort van bijzonder materiaal met een spannend dessin. Heb je ook zin gekregen om te experimenteren met de muren? Kies dan voor grijs behang!


Grijs is een kleur die je heel goed kunt combineren. Wat denk je van grijskleurig behang in combinatie met gebroken wit voor een rustig geheel, of met olijfgroene woonaccessoires en meubels van hout. Op die manier wordt het een heel warme en huiselijke sfeer.


Als je houdt van een inrichting met diepe, donkere kleuren is grijs behang ook echt iets voor jou. Het gaat beeldschoon samen met klassieke of koloniale meubels. Of juist met een heel strakke inrichting. Wat denk je bijvoorbeeld van grijs behang met een donkergroene designbank ervoor? Wauw!Grijs behang in de kinderkamer

Ben je van plan de kinderkamer onder handen te nemen? Grijs behang is ideaal om in te zetten als kinderbehang. Het vormt de perfecte match met al die gekleurde speeltjes van jouw kleine. En doe je weer een make-over van deze ruimte, dan kun je makkelijk van accessoires switchen zonder dat je de wanden onder handen hoeft te nemen.Trends & grijs behang

Een nieuwe trend in interieurland is om het botanische buitengevoel je huis binnen te halen. Kies voor een mooi fotobehang waar hippe palmbladen op afgebeeld staan, of groene rollen voor het echte jungle gevoel. Wissel dit af met grijs behang om balans te behouden. Werk verder met veel planten en meubels van natuurlijke materialen. Bijvoorbeeld zo’n coole stoel gemaakt van bamboe. Of een rieten salontafel. Zo beleef je elke dag vakantie in je eigen stulp!


Ook enthousiast geworden om met grijs behang aan de slag te gaan?

Grijs behang

2 Producten