Beige behang: elegant & warm


Met beige behang geef je een ruimte een rustige basis. Het is een tint waarmee je mooi kan combineren en waarop je makkelijk ook spannende accenten kunt aanbrengen. Maar waar ga je dan voor? Kies je voor behang met subtiel dessin of ga je voor unibehang in beige tint?


Met beige behang op de muren in je interieur, creëer je een serene sfeer. Het behang heeft een meegaand karakter en straalt tegelijk warmte uit. Dit in tegenstelling tot een witte wand, dat soms wat kil kan overkomen.Welk beige behang kies jij?

Beigekleurig behang kan in vele designs en formaten voorkomen. Kies welke bij jouw woonstijl past en zoek het type uit dat het beste is voor de kamer waarin je het beige behang wilt ophangen. Ieder soort behang heeft namelijk bepaalde kenmerken en voor- en nadelen.

  • Papierbehang; beige behang van papier is een veel voorkomende soort, omdat het in allerlei kleuren, stijlen en in verschillende structuren verkrijgbaar is. Maar het behang heeft als nadeel dat het niet erg slijtvast is en dat het dus redelijk snel aan vervanging toe is.
  • Vinylbehang; heb je een keuken of een badkamer die je graag zou willen behangen? Ga dan voor vinyl beige behang. Dit soort behang heeft namelijk als groot voordeel dat het wel tegen wat spatjes water kan en daarnaast ook goed schoon te houden is. Ideaal toch?
  • Vliesbehang; wanneer je niet zoveel verstand hebt van het behangen van een muur, of het gewoonweg nog nooit gedaan hebt, dan is vliesbehang de juiste keuze voor jou. Voor dit behang heb je namelijk geen behangtafel nodig en smeer je gewoon direct de lijm op de wand.
  • Textielbehang; beige behang van dit soort geeft een chique uitstraling in de kamer. Het is een kwalitatief mooi materiaal, waar wel een prijskaartje aan hangt. Daarom is beige behang van textiel een keuze die je maakt voor een heel lange tijd.
  • Fotobehang: wil je een levensgroot schilderij op de muur? Ga dan voor fotobehang! Hierop is een levensecht tafereel te zien dat door een glanzende toplaag wordt gesierd waardoor de muur echt uit de ruimte knalt.


Naast behang van dergelijke materialen, bestaan er ook tegenwoordig muurstickers die je interieur kunnen verrijken met een mooie afbeelding of een patroon. Wel heeft een muursticker een andere manier van aanbrengen dan behang en daardoor ook vaak een iets andere uitstraling. Maar, door deze grote verscheidenheid aan wanddecoratie, is er voor ieder wat wils.Kies het juiste dessin op je beige behang

Vaak kies je voor behang in huis als je niet enkel een neutrale tint op de muur wilt hebben, maar juist een leuk en subtiel patroon, of een meer opvallend design. De keuze is aan jou.

  • Een klassiek interieur? Dan kan je gaan voor een barokachtige print in verschillende tinten beige op je behang. Mooi om verder in de kamer te combineren met sierlijke witte meubels en zachte kleden en kussens in taupe en grijstinten.
  • Of ben je meer fan van de Scandi woonstijl? Ga dan voor beige behang met een gebreid patroon en laat op deze manier de wand warmte uitstralen in de kamer. Mix verder met grijstinten en lichthouten materialen. Onze noorderburen zouden er jaloers op worden.
  • Daarnaast kan je ook de industriële look in huis verrijken met beige behang. Kies een stoer patroon, zoals de print van een lichten stenen wand. Combineer verder cement op de vloer met houten en rauwe meubels. Stoer all over.WestwingNow: beige behang voor een sfeervol interieur

Met beige behang kan je dus vele kanten op in huis. Ga voor een mooie eenkleurige wand die in samenhang is met de rest van je woonstijl, of kies een opvallend patroon om de wand in je interieur eruit te laten springen. De keuze is reuze. Shop vandaag jouw favoriete beige behang bij WestwingNow!

Beige behang

0 Producten