Rust in de kamer met een witte sprei


De belangrijkste kamer van het huis is zonder twijfel de slaapkamer. Hier staat het meubelstuk waar jij maar moeilijk afscheid van kunt nemen: het bed. Door de nieuwste aanwinst in jouw slaapkamer wordt het een onmogelijke opgave om op te staan. De witte sprei houdt je extra warm terwijl jij de keuze maakt of je baan het wel waard is om je slaapkamer voor te verlaten.


Met de juiste dekens voeg je een extra dimensie toe aan je slaapkamer. De witte sprei of plaid in het wit draagt bij aan een gezellige inrichting van de ruimte. Ga je voor een Scandinavische look in je slaapkamer waar je veel neutrale kleuren gebruikt, zoals grijs, beige of taupe, werk dan met verschillende texturen in een sprei. Op die manier behoud je de rust, maar blijft het wel speels.Creëer jouw droomslaapkamer met kleur

Wist je dat je zo’n 30 keer per nacht draait in je slaap? Of dat je iedere nacht zoveel vocht verliest dat je er een flesje water mee kunt vullen? Bedspreien zullen je niet helpen om minder vocht te verliezen, maar houden je gedurende de nacht wel warm. Als je de witte sprei liever niet gebruikt als deken, dan is het perfect om als decoratiestuk neer te leggen. Met verschillende soorten beddengoed geef je je slaapkamer een mooie look. Heftige kleuren of zachte tinten, van katoen of microvezels, ruches of leuke teksten: hoeslakens en kussenslopen zijn makkelijk te combineren, zeker als je een lichte kleur als uitgangspunt gebruikt.De witte sprei past echt overal bij

Stel je eigen mix samen. De mooiste witte spreien vind je in allerlei materialen, texturen en tinten. Hieronder vind je dekens, plaids en een sprei in het wit. Kies jouw favoriet maar.

  • De gewatteerde witte sprei. Het woord gewatteerd geeft deze sprei al weg. Het extra zachte materiaal wordt vaak in combinatie met een identieke kussenhoes geleverd. Sleeptime gegarandeerd.
  • Een wit plaid. Dit is ideaal voor zowel in de slaapkamer als in de woonkamer. Het kan dienen als een extra deken tijdens de nacht of als warmtebron op de bank. De faux-fur plaid waarvan een kant uit 100% polyester bestaat, geeft een chique vibe.
  • De sprei van wit katoen. Mensen die allergisch zijn voor wollen producten kunnen kiezen voor een sprei van katoen. Ideaal! En het staat prachtig op een lits-jumeaux.
  • De witte bedsprei. Een sprei maakt alles leuker! Voeg texturen toe aan je slaapkamer voor een nonchalant effect. Alsof jij nog meer redenen nodig hebt om je bed in te duiken.Goede tip: koop je witte sprei niet te klein!

Een prachtig groot bed waar een nét te kleine sprei overheen ligt en waardoor de randen van het dekbed er rommelig vanonder piepen, wat een nachtmerrie! Zulke scenario’s kunnen gelukkig gemakkelijk vermeden worden door bij het kopen goed op de afmetingen te letten. De sprei moet minstens gelijk zijn aan de lengte en breedte van het bed plus ongeveer 20 cm aan elke kant. Daardoor wordt het hele bed bedekt en reikt de sprei onder de rand van het matras. Een lits-jumeaux heeft bijvoorbeeld een sprei van 240 cm breed nodig.


Kijk ook eens bij ons aanbod van hoeslakens en kussenslopen die goed zouden kunnen matchen bij een witte sprei of denk na over een leuk leeslampje dat de sprei meer warmte kan geven.

Bedspreien in het wit

3 Producten