Badbruisbal Washed Cotton (lavendel & kamille)

Prijs 14.95

(Incl. BTW)

Maat

Ø 7 x H 7 cm

Aantal

Al op je verlanglijst
Herinner mij

Laat mij weten wanneer het product weer beschikbaar is.

Voer een geldig e-mailadres in

Er is een fout opgetreden

Zodra het product weer beschikbaar is ontvang je een e-mail

 • materiaal

  Bruisballen: Epsom-zout
  Verpakking: papier

 • kleur

  Bruisballen: wit
  Verpakking: wit, crèmekleurig, grijs

 • afmeting

  Ø 7 cm, H 7 cm

 • details

  Badbruisbal
  Vegan.
  Geur: lavendel & kamille.
  Handmade in the USA.

  Productnummer: 137966

meer lezen

Merkinformatie

Het begon allemaal in een oud benzinestation: in 1998 stichtte getrainde kaarsenmaker Kelley Hall-Barr het merk K. Hall Studio, dat ze vandaag de dag nog steeds runt met haar man John Barr. Het paar maakte hier alle producten zelf, stuk voor stuk zelf ingepakt, inclusief handmatig geplakte etiketten. Ondertussen is het in St. Louis gevestigde Amerikaanse label gegroeid tot vijf merken - waaronder K. Hall Designs - en honderden hoogwaardige, unieke en handgemaakte huisgeuren en producten voor persoonlijke verzorging. Allemaal gemaakt van natuurlijke en plantaardige ingrediënten. We love!

Verzendinformatie

Wij versturen al onze producten vanuit ons verzendhuis in Duitsland. In Nederland neemt PostNL de pakketten over om de bestelling bij jou te bezorgen. Zo zorgen we ervoor dat je je aankopen snel en zonder beschadigingen ontvangt. Grotere producten worden geleverd met de Premium Bezorgservice van PostNL: Extra@Home.

Mocht de service van onze bezorgpartners niet naar volle tevredenheid zijn, neem dan alsjeblieft contact op met onze klantenservice.