Maat
  Meld je aan bij onze shoppingclub & ontvang een €15 voucher!

  Koperkleurige accessoires: glimmende musthaves


  Als je de laatste trends wilt volgen, dan kies je voor koperkleurige accessoires! Koper is de trendkleur die perfect past bij praktisch elke woonstijl. Een te gekke kleur voor industriële lofts, woningen met Oosterse invloeden, maar ook onmisbaar in een Scandi of Boho Chic interieur.


  Accessoires zijn het middel om het thuis gezellig en knus te maken. Door mooie items met elkaar te combineren breng je persoonlijkheid en stijl aan je interieur. Woonaccessoires zijn ook een perfecte manier om kleur in huis aan te brengen.  Koperkleurige accessoires in de hoofdrol

  Koper heeft de afgelopen periode in vele huizen al zijn intrede gedaan. Het begon allemaal een paar jaar terug met de koperen bollamp van Tom Dixon. Sindsdien zijn koperen lampen niet meer uit ons interieur weg te denken. Door de uitstraling en sfeer zijn het echte eyecatchers in huis.


  Koper geeft pit aan je huis. Het heeft een stoere, maar tegelijkertijd hele warme uitstraling. Het grote voordeel is dat het goed te combineren valt met veel ander materialen. Zo staan koperen woonaccessoires geweldig in combinatie met items van marmer, hout en glas.  Koperkleurige accessoires: mix & match

  Koperkleurige accessoires zijn daarnaast te mixen met veel verschillende kleuren. Bij neutrale kleuren zoals wit, grijs en zwart komt koper mooi uit, maar ook gecombineerd met pasteltinten zorgen ze voor warme flair in de ruimte. Gemixt met donkere kleuren, zoals donkerblauw, staat koper juist weer heel chic. De schittering van het materiaal valt dan extra op.


  Doordat koper zo goed te mixen is met zowel verschillende tinten als diverse materialen past het eigenlijk bij alle woonstijlen die je je maar kunt bedenken. Het is met recht een trendkleur te noemen!  Koperkleurige accessoires in balans

  Slechts een aantal koperen woonaccessoires voegen sjeu genoeg toe aan jouw interieur. Voor koper geldt: less is more. Subtiel kopergebruik geeft al immens effect!


  Glans op de bank

  Een koperkleurig kussen voegt een beetje bling toe aan de zithoek. Door te kiezen voor kussens van verschillende textielstructuren creëer je een speels effect. Probeer ook eens een van de volgende woonaccessoires uit in je huis:


  Fotolijsten van koper

  Foto’s in huis geven persoonlijkheid aan je interieur. Een zwart-wit foto’s komt extra mooi uit in een lijsten met dunne koperen frames. Je kunt ze kwijt op je dressoirs, op je wandkast, bijzettafel en nachtkastje. Aan jou de keuze welke plek je het liefst siert met deze glimmende lijstjes.


  Spiegeltje, spiegeltje…

  Een grote ronde spiegel met koperen rand is de perfecte wanddecoratie. Met een rond exemplaar aan de wand ben je helemaal goed bezig volgens de laatste interieurtrends. Ook fijn: de ruimte oogt meteen stukken groter met zo’n wandspiegel. Daar zeg je toch geen nee tegen?


  A little green

  Zet je planten in een koperen pot. Zo is jouw vensterbank een echte blikvanger. Veel groen in huis is overigens ook supertrendy, dus op deze manier heb je twee trends ineen te pakken!


  Je kunt natuurlijk ook kiezen voor koperen kandelaars, schalen, dienbladen, beeldjes of een klok met koperen elementen. Welke koperkleurige accessoires haal jij in huis voor extra sfeer en warmte?

  Accessoires - Koperkleurig

  1 Producten